Garage Ceurstemont
Garage Ceurstemont
promo

Ontdek de aftersales promoties van Nissan

Stap voordelig de herfst in

MAAK UW NISSAN KLAAR VOOR DE HERFST

De herfst staat voor de deur. Maak je Nissan er klaar voor! Dit seizoen hebben we enkele exclusieve aanbiedingen samengesteld zodat u met een gerust hart kunt rijden.

ACCESSOIRES FESTIVAL

Tot eind november is het Accessoires Festival bij Nissan. U krijgt korting op alle Nissan-accessoires! En deze kortingen kunnen zelfs oplopen tot -70%! Het is tijd om je Nissan te verwennen! Neem contact op met uw dealer voor de korting op de accessoires waarin u geïnteresseerd bent.

PROMOTIES OP BANDEN

Om u veilig de weg op te helpen, bieden wij u tot 30% korting op uw banden. Vergeet niet dat in winterse omstandigheden een geschikte band uw remafstand met 50% vermindert!

WAAROM WINTERBANDEN?

De winter laat zich moeilijk voorspellen. Rijomstandigheden kunnen snel veranderen en daarom is het belangrijk om hier goed op voorbereid te zijn. Om er alles aan te doen veilig de winter door te rijden, bieden wij een gamma winterbandensets voor alle courante modellen aan. Winterbanden zorgen voor meer grip en een kortere remweg bij temperaturen onder de 7 graden en bij andere winterse omstandigheden zoals sneeuw en ijzel. Een winterband heeft een andere rubbersamenstelling en lamellen, dat zijn kleine maar zeer effectieve inkepingen in de profielblokken. De lamellen zorgen voor extra grip bij vertrekken en remmen. Een auto op winterbanden die 100km/u rijdt en remt op een nat wegdek, staat 4 meter eerder stil dan dezelfde auto met zomerbanden. Op een besneeuwde weg is de remweg meer dan de helft korter dan bij de zomerbanden.

REGELGEVING OMTRENT HET NIEUWE BANDENLABEL

Sinds 1 mei 2021 is een nieuw labelsysteem van de Europese Unie van kracht. Het doel is om consumenten die banden kopen – met inbegrip van banden op nieuwe voertuigen – te voorzien van informatie om hen te helpen een bewustere keuze te maken voor hun nieuwe banden. Alle banden die geproduceerd worden na 1 mei 2021 moeten voorzien zijn van een bandenlabel. De belangrijkste informatie op het nieuwe label zijn de volgende drie categorieën, waarvan de resultaten zijn verkregen aan de hand van gestandaardiseerde tests: • energiezuinigheid (rolling resistance, RR) • grip op nat wegdek (wet grip, WG) • extern rolgeluid (geluid). Er staan twee schaalverdelingen op het nieuwe bandenlabel: energiezuinigheid (meerkleurig) en grip op nat wegdek (blauw). Voor beide schaalverdelingen is A de hoogste score en E de laagste. Onder deze twee schaalverdelingen staat een beoordeling voor het externe rolgeluid met een decibelindicatie en een score van A, B of C (waarbij A de hoogste is). Daarnaast zal voor banden die specifiek ontworpen zijn voor ijzige omstandigheden of sneeuw op het label ook een pictogram van een berg met een sneeuwvlok te zien zijn.

CONTACTFORMULIER
Stap voordelig de herfst in

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  CONTACTFORMULIER

   * Verplichte velden

   Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

   [recaptcha size:compact]

   Onze acties

   ONZE STOCK

   CONTACTEER ONS

   Onze diensten