Garage Ceurstemont
Garage Ceurstemont
ONTDEK DE JUKE IN ONZE VIRTUAL SHOWROOM
Catalogusprijs*

€ 32.500

Actieprijs vanaf*

€ 32.000

U bespaart*

€ 500

Of al vanaf € 279/maand!
Aanbevolen catalogusprijs*

€ 32.500

Actieprijs vanaf*

€ 32.000

BAGAGERUIMTE 422 L

Vanaf 5,9 l/100 km

CO2-uitstoot vanaf 134 G/KM*

* Gemiddeld verbruik met start&stop

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

WAAROM DE NIEUWE NISSAN JUKE?

TECHNOLOGIE VOOR OPTIMALE CONTROLE

6 REDENEN OM VOOR DE NIEUWE JUKE TE KIEZEN

GEEN COMPRISSEN MET DE NIEUWE NISSAN JUKE

De nieuwe Nissan JUKE koopt u om verschillende redenen. Wij sommen de zes belangrijkste voor u op:

OPVALLEND DESIGN
Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit.

PROPILOT-TECHNOLOGIE
ProPILOT Assist past zich aan de verkeersstroom aan om uw nieuwe Nissan JUKE te helpen op een vaste afstand van zijn voorganger te blijven.

NAADLOZE VERBONDENHEID
NissanConnect Services maakt gebruik van de allernieuwste technologieën, zoals Apple CarPlay®, Google Home en zelfs wifi, om u op de hoogte te houden en entertainment te bieden.

PARKEREN ALS EEN PRO
U mist geen enkele parkeerplaats. Het Allround View Monitor camerasysteem geeft u 360° zicht om uw auto heen.

MONOFORM SPORTZETELS MET BOSE PERSONAL PLUS HOOFDSTEUNEN
Ga op in het geluid als nooit tevoren. De UltraNearField-luidsprekers in de hoofdsteunen van de bestuurder en bijrijder zijn revolutionair op het gebied van audio: ze omhullen u in een 360° geluidservaring.

DTC-TRANSMISSIE MET SCHAKELFLIPPER
Geniet van onmiddellijke reactie met de automatische transmissie met dubbele koppeling en 7 versnellingen van de Nissan JUKE. Met de schakelflippers aan het stuur ligt het plezier van schakelen aan uw vingertoppen.

Configureer uw JUKE

MEER REDENEN OM VAN DE NIEUWE JUKE TE HOUDEN

GEEN COMPROMIS VOOR TECHNOLOGIE

De originele Nissan JUKE doorbrak met zijn unieke stijl alle conventies. Nu staat de nieuwe Nissan JUKE in de startblokken om opnieuw alles wat u denkt te weten van compacte SUV’s in een ander licht te stellen.

VALT OVERAL OP

Deze coupé cross-over is geïnspireerd op de dynamische durf van de oorspronkelijke JUKE en op de sportieve erfenis van Nissan. Het nieuwe ontwerp trekt alle aandacht naar zich toe.

VIND UW PASSIE

Het interieur van de nieuwe Nissan JUKE is ontworpen rondom u – met een kwaliteitsvolle afwerking, ergonomische bedieningselementen en sfeerverlichting om u in de juiste stemming te brengen om te rijden.

PERSONALISEER UW JUKE

De nieuwe Nissan JUKE N-Design biedt maximale personalisatie. Zowel voor de binnen- als buitenkant, plus 19″ lichtmetalen “Akari” velgen en een stijlvol two-tone dak.

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

NISSAN JUKE ONGEËVENAARD TECHNOLOGISCH

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

Met Nissan Intelligent Mobility gaat u op een geheel nieuwe manier van A naar B. U zit zelfverzekerder dan ooit tevoren achter het stuur van de nieuwe Nissan JUKE en geniet van betere verbondenheid met de wereld om u heen.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

MEER VERTROUWEN, OPWINDING EN CONNECTIVITEIT

INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING

Het IEB-systeem met voetgangersherkenning remt om aanrijdingen met lage snelheid met voertuigen, voetgangers of fietsers te voorkomen.

BLIND SPOT INTERVENTION

Waarschuwt u wanneer er zich een voertuig in een dode hoek van uw auto bevindt en brengt u opnieuw in een veilige positie om aanrijdingen te vermijden.

INTELLIGENT LANE INTERVENTION

Schakelt de lichten aan wanneer het donker wordt, wanneer u een tunnel inrijdt of in de regen rijdt.

RIJ ALS EEN PROFESSIONAL

EN DIT MET EEN LACH OP UW GEZICHT

Of het nu uw dagelijkse ritje of een toeristische route is, met het stuur van de nieuwe Nissan JUKE geniet u van iedere bocht. Klik uw gordel maar vast, want hij is zo gestart. De precieze besturing van uw nieuwe Nissan JUKE en de ultramoderne Active Trace Control helpen u om iedere bocht perfect te nemen. Het stevige chassis is ontworpen door een geavanceerd computerprogramma en vormt de perfecte basis voor een sportonderstel. U zult merken dat uw auto maar heel weinig overhelt in de bochten en u zult versteld staan van de sportieve besturing. U kunt volop genieten van een soepele en comfortabele rit, zelfs op de gigantische 19" lichtmetalen velgen.


De afbeeldingen en beschrijvingen gelden enkel ter illustratie. In sommige gevallen betreft het foto’s van voertuigen zonder [markt]specificaties en vertegenwoordigen ze geen specifiek model, specifieke uitvoering of actie. De weergegeven functies zijn mogelijk niet beschikbaar, of niet standaard beschikbaar, of enkel als optie (tegen een meerprijs) JUKE Premiere Edition is uitgerust met de volgende Nissan Genuine-toebehoren: Sierplaat bumper vooraan (zwart/wit), sierplaat bumper vooraan onderste gedeelte zilver, sierplaat achterbumper (zwart/wit), accenten op de deuren (zwart/wit), verlichte treeplank “Premiere Edition”, stickerset voor dak en buitenspiegels. Nissan Genuine-toebehoren zijn ontworpen en geproduceerd met dezelfde zorg, kwaliteit en oog voor detail als de Nissan-voertuigen en worden geleverd met een garantie van 3 jaar indien gekocht samen met het voertuig. De bovenvermelde toebehoren zijn enkel beschikbaar voor de JUKE Special Version “Premiere Edition”.

ProPILOT is alleen beschikbaar voor een beperkt gamma aan voertuigen met een automatische versnellingsbak. ProPILOT is een geavanceerde technologie die de bestuurder ondersteunt, maar kan geen ongevallen voorkomen. ProPILOT is uitsluitend bedoeld voor gebruik op de snelweg (weg afgescheiden door vangrails). Het is de verantwoordelijkheid van de bestuurder om alert te blijven, veilig te rijden, snelheidslimieten te respecteren, een veilige snelheid bij wisselende omstandigheden toe te passen en om te allen tijde de controle over het voertuig te behouden.

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten