Garage Ceurstemont
Garage Ceurstemont
 • NISSAN NT400 CABSTAR

  EEN ECHT WERKPAARD

Catalogusprijs*

€ 28.660

Aanbevolen catalogusprijs*

€ 28.660

5 JAAR GARANTIE, 160.000 KM*

UITGERUST MET EEN EURO 5B + MOTOR

LAADGEWICHT MAX. 2.700KG

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

DE BESTE CHASSIS CABINE VOOR UW BEDRIJF

NISSAN NT400 CABSTAR

EEN COMPACTE MAAR RUIME VRACHTWAGEN

KIES VOOR DE BESTE

De Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak is compact aan de buitenkant maar beschikt over een royale laadcapaciteit om uw werk te brengen waar het moet zijn. Efficiënter, gemakkelijker te onderhouden en eenvoudiger te manoeuvreren. Er zijn drie motorvermogens beschikbaar: 121 pk, 136 pk en 145 pk. U profiteert ook van een groot laadvermogen, lage gebruikskosten, drie variaties in wielbasis en een chassis met vele opbouwmogelijkheden.

GEMAKKELIJK TE MANOEUVREREN

IN IEDERE SITUATIE

Het kantelcabine-design geeft de Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak de maximale laadlengte in relatie tot de totale lengte, en superieure wendbaarheid. Met een draaicirkel van slechts 9,6 meter en stuurbekrachtiging krijgt u het vertrouwen om op elke plek te manoeuvreren.

MAXIMALE KEUZEVRIJHEID

VOLDOET AAN UW PROFESSIONELE BEHOEFTEN

Met een verscheidenheid aan laadvermogens, specifieke stekkers, connectoren voor verschillende carrosserie-uitvoeringen en drie lengtes voor de wielbasis voldoet de Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak aan uw bedrijfsbehoeften, wat die ook mogen zijn. Het chassis is verkrijgbaar in vier GVW-gewichten: 3,2 ton, 3,5 ton, 3,5 HD ton en 4,5 ton.

 

KLAAR OM TE RIJDEN

DE OMBOUW DIE U WILT

 

Met het Business Ready-programma hebt u maar één contactadres voor de conversie van uw Nissan NT400 CABSTAR. Voor één van de twee standaard carrosserietypes neemt uw Nissan-dealer uw bestelling aan. Die levert vervolgens een kant-en-klaar voertuig met de toonaangevende garantie van 5 jaar of 160.000 km. Deze dekt de opbouw, de cabine en de aandrijflijn, dus gemoedsrust krijgt u er standaard bij.

GEMAAKT OM TE GENIETEN

ONTWIKKELD VOOR DE BESTUURDER

De Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak beschikt over onafhankelijke voorwielophanging, bekrachtigde tandheugel stuurinrichting en schijfremmen rondom, plus parabolische schroefveren en een stabilatorstang aan de achterzijde. Systemen voor rijassistentie, zoals ABS, tractiecontrole en Vehicle Dynamic Control zijn standaard.

NISSAN BESTELWAGENS MET 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE

NISSAN NT400 CABSTAR

DIT IS VEEL MEER DAN EEN GARANTIE EN HOUDT IN:

5 jaar of 160.000 km bescherming van bumper tot bumper.
5 jaar garantie op het spuitwerk – dekt de carrosserielak.
5 jaar garantie op originele onderdelen en accessoires.
5 jaar pechhulp onderweg – dekt autopech, ongelukken en incidenten niet-gedekt
door de constructeurswaarborgzoals een lekke band, verloren sleutels of het
tanken van de verkeerde brandstof.

Volledig overdraagbaar.
En met service-intervallen van 2 jaar of 30.000 km
voor de dieselmotoren hebt u niet alleen 5 jaar lang gemoedsrust,
maar profiteert u ook van lage gebruikskosten.

ALLES WAT U NODIGT HEBT – EN MEER

NISSAN NT400 CABSTAR

SPECIALE CARROSSERIEËN VOOR UW NT400 CABSTAR

Het robuuste ladderchassis en de goed uitgeruste cabine maken van de Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak de perfecte basis voor de gepersonaliseerde ombouw van uw keuze. De chassis cabine komt met bevestigingspunten voor de opbouw, bedradingsharnassen en elektrisch aansluitingen om aan de meeste eisen te kunnen voldoen.

Uw Nissan-dealer helpt u bij het vinden van de carrosseriebouwer die uw wensen in realiteit verandert. De speciale Nissan NT400 CABSTAR die u zocht is binnen handbereik voor u.

CARROSERIE-OMBOUWING VAN NISSAN

NT400 CABSTAR MET OPEN LAADBAK

Uw Business Ready Nissan NT400 CABSTAR met neerklapbare zijwanden kan tussen de vijf en acht europallets hebben. Kies de breedte (1,90 of 2,10 meter), uw cabine-uitvoering (enkele of dubbele cabine) en vervolgens de carrosserielengte (drie opties voor enkele cabine, twee voor dubbele cabine). Een laadvermogen tot wel 1480 kg voor het voertuig van 3,5 ton en 2351 kg voor het voertuig van 4,5 ton in combinatie met een capaciteit voor 7 europallets betekent dat de Nissan NT400 met open laadbak gebouwd is voor uw behoeften.

 

CARROSERIE-OMBOUWING VAN NISSAN

NT400 CABSTAR KIPPER

De Nissan NT400 CABSTAR met kipper is verkrijgbaar met een enkel of drievoudig elektrohydraulisch kiepsysteem en kan vanuit de cabine worden bediend. U kunt kiezen voor een gereedschapskist achter de cabine en lichtere zijpanelen van aluminium. De Nissan NT400 met kipper kent uitvoeringen van aluminium en staal, met enkele of dubbele cabine en biedt een laadvermogen tot wel 6 europallets en de keuze uit enkelvoudige of drievoudige hydraulische kiepoplossingen. Om het geheel af te ronden kunt u ook gebruik maken van de opties voor een mechanische krachtafnemer (power take-off, PTO) en een gereedschapskist van 1,15 m³.

CARROSERIE-OMBOUWING VAN NISSAN

NT400 CABSTAR GESLOTEN LAADBAK

De Nissan NT400 CABSTAR gesloten laabak is verkrijgbaar met een enkel of drievoudig elektrohydraulisch kiepsysteem en kan vanuit de cabine worden bediend. U kunt kiezen voor een gereedschapskist achter de cabine en lichtere zijpanelen van aluminium.

 

SLIMGEBRUIKTE RUIMTE

COMFORT EN GEMAK

De Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen met open laadbak geeft u alles wat u nodig hebt in een nette, veilige en comfortabel werkomgeving. Door de ruime cabine heeft u voldoende hoofd- en beenruimte en het is breed genoeg voor 3 comfortabele stoelen. Opbergruimte vindt u overal waar u kijkt.

MULTIFUNCTIONELE STOEL

De stoel in het midden is neerklapbaar tot een werktafel. Doe de achterkant open en u vindt een grote opbergruimte. Met de Nissan NT400 CABSTAR heeft u uw eigen minikantoor in uw voertuig.

ZET DE TOON

Het radio/cd-systeem met Bluetooth® in de Nissan NT400 CABSTAR vrachtwagen ziet er niet alleen strak uit, het is ook gemakkelijk te bedienen. Het system heeft een mp3-compatibiliteit en er zijn USB- en AUX-aansluiting en u kunt handsfree telefoneren.


* De tarieven en prijzen op de website gelden slechts op de datum waarop ze worden verstrekt en kunnen zonder verwittiging worden aangepast. De weergegeven prijzen voor nieuwe voertuigen zijn de aanbevolen maximumprijzen in euro, voor het beschreven model dat kan verschillen van het afgebeelde model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding, die slechts indicatief is). De prijzen zijn slechts indicatief en gelden niet als aanbod om te contracteren. De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Gecommuniceerde acties zijn geldig van 01/10/2021 tot 31/10/2021 en gelden niet i.c.m. andere acties. Alle mogelijke kortingen zijn reeds verwerkt in de prijs. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

* 5 jaar/160.000 km (wat er eerst voorvalt) fabrieksgarantie voor de bedrijfsvoertuigen (met uitzondering van de Nissan e-NV200: waarvan op de accucapaciteit 8 jaar / 160.000 km en voor de rest van het voertuig 5 jaar / 100.000 km is gegarandeerd*). 12 jaar garantie tegen corrosie behalve voor Nissan NT400. Onbeperkt aantal kilometers voor garanties op het spuitwerk, originele onderdelen en accessoires, pechhulp onderweg en corrosie. Zie het Nissan-garantieboekje voor meer informatie.

*Inclusief 3 jaar fabrieksgarantie en 2 jaar uitgebreide garantie.

© 2020 – Alle rechten voorbehouden.

 

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten